søndag 17. juli 2016

Oppdatering av bloggen - sommer 16

06.03.16  Bursdagskake til Alvilde David-Andersen. 
Sukkerbrød med jordbærsyltetøy, lemoncurd, jordbærkrem, jordbær, sjokoladevaniljekrem, sjokoladebiter, vaniljekrem og krem.
 Pals hvite og sorte marsipan, spiselig bilder fra Marions Kaker.

18.03.16 
Sjokoladekake (Annas) med sjokoladevaniljekrem, jordbærsyltetøy og sjokoladebiter og sjokoladesmørkrem.
 Trukket i fondant fra Cacas og Wilton.
 Kaken var til min sønns påskeavslutning på KG idag

 20.03.16 Babyshowerkake til Pia.
 Annas sjokoladekake med jordbærsyltetøy, sjokoladesmørkrem og sjokoladebiter. 
Pals marsipan. Sugarveil blonder

 03.04.16
Kake til tantebarn
Sukkerbrød, jordbærsyltetøy, vaniljekrem, krem, marsipan, spiselig bilde fra Marionskaker 

 03.04.16
Sjokoladekake (Annas) med sjokoladesmørkrem og sjokoladebiter og jordbærsyltetøy. 
Kake til bonustantebarn Henning

03.04.16 Barbiekake. 
Sjokoladekake med fondant (Annas) med sjokoladesmørkrem, jordbærsyltetøy og sjokoladebiter


 22.05.16
Julie skulle konfirmeres. Hun driver med svømming.
Annas sjokoladekake med sjokoladesmørkrem, sjokoladevaniljekrem og sjokoladebiter. Pals marsipan, dekorgele og sukkertøy.

 22.05.16
Emma skulle også konfirmeres denne helgen og hun hadde en klar mening om innhold og utseende på kaken sin.
 Annas sjokoladekake med sjokoladesmørkrem, vaniljekrem, jordbær og sjokoladebiter. Øverst sukkerbrød med jordbærkrem, vaniljekrem, banan og jordbær. 
Fondant utenpå.

28.05.16 Bunadkake til Dina.
 Annas sjokoladekake med sjokoladesmørkrem, sjokoladevaniljekrem, sjokoladebiter og bringebær.
 Trukket i fondant. All pynt håndlaget i fondant 

 28.05.16
Amerikansk fotballkake til bonustantebarn, Emil. Sukkerbrød med jordbær, jordbærkrem, lemoncurd, vaniljekrem og krem. Pals ekstra hvite marsipan. 
Spiselig bilder fra Marions kaker 

12.06.16
Kathrine sin gutt ble døpt i dag og jeg fikk lov å lage kaken! 
Sukkerbrød med lemoncurd, jordbærsyltetøy, jordbærkrem, friske jordbær, sjokoladevaniljekrem med sjokoladebiter, vaniljekrem og krem. Pals marsipan. Spiselig bilde fra Marion

 27.06. 16
Helgens bryllupskake til Siri og Christer. 6 etasjer. To bløtkaker med blant annet jordbær og sjokoladevaniljekrem, to gulrotkaker med ostekrem, to sjokoladekaker med blant annet bringebær og sjokoladekrem. Trukket i annenhver med Pals marsipan og vaniljefondant. Alle roser håndlaget i fondant. Gratulerer med dagen som var kjære brudepar! 

💞

 01.07.16
Jack Daniels nr 7 kake. 
Sjokoladekake med sjokoladesmørkrem, sjokoladebiter, bringebær og sjokoladevaniljekrem. Marsipan. Spiselig bilde fra Marion. Kake til Heidi Branders sønn, Karl.

 01.07.16
Sjokoladekake trukket i fondant, med blomster. Bringebær og sjokoladevaniljekrem, sjokoladebiter og sjokoladesmørkrem.


2 kommentarer:

  1. De kakene dine er altså helt fantastiske!! 💕 Må si jeg likte bryllupskaken ekstra godt. Lurer litt på hvor lang tid det tar å lage alle de delikate rosene..

    SvarSlett
    Svar
    1. SerendiptyCat; tusen takk💞 Roser tar lang tid, iallefall for meg. Jeg begynner som regel mange uker i forveien. Lager kanskje fire fem roser i løpet av en søndag. De aller største må tørke før man bygger de ut til store roser og alle bør tørke før man pensler de med ulike farger osv. Men det er jo fint for jeg trenger også hvile innimellom😉

      Slett