mandag 19. oktober 2015

Loppemarked og andre kaker siste tiden

Sjokoladekake med sjokoladevaniljekrem og sjokoladebiter + marsipan til loppemarkedet


Vaniljekrem med vaniljesaus og vaniljesmørkrem, marsipan og oreokjeks til loppemarkedets kakelotteri.


Konfirmasjonskake til Marte.
 Sukkerbrød med bringebærsyltetøy, sjokoladevaniljekrem med sjokoladebiter, lemoncurd, bringebærkrem og friske bringebær. 
Pals vanlige marsipan. Spiselig bilder fra Marions kaker.


En i familien til en tidligere kollega, Berit, skulle gifte seg og Berit ville gi dem denne kaken.
 Laktosefri kake. Sukkerbrød med lemoncurd, bringebærkrem +friske bringebær, og krem med valnøtter.
 Vanlig Pals marsipan, sugarveil blonder, og spiselig bilde fra Marions kaker.

En i firmaet som Lisbeth jobber i skulle gå av med pensjon etter 50 år i bedriften og fortjente da kake selvsagt! Sukkerbrød med lemoncurd, jordbærkrem og friske jordbær og sjokoladevaniljekrem og sjokoladebiter. 
Vanlig Pals marsipan, spiselig logo fra Marions kaker.




25 kommentarer:

  1. lån! lån!! lån!!!
    Er du på udkig efter et velrenommeret og akkrediteret privatlånsselskab, der giver lån til livstidsmulighed. Vi tilbyder alle typer lån på en meget hurtig og nem måde, personlige lån, billån, realkreditlån, studielån, virksomhedslån, investeringslån, gældskonsolidering og meget mere. Er du blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et konsolideringslån eller et pant? Se ikke mere som om vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til en fortid. Vi udlåner midler til enkeltpersoner og virksomheder, som har brug for økonomisk bistand med en sats på 2%. Ingen socialsikringsnummer kræves og ingen kreditcheck kræves, 100% garanteret. Jeg vil bruge dette medium til at informere dig om, at vi leverer pålidelig og støttende assistance, og vi vil med glæde tilbyde dig et lån.
    Send os så en mail til: (amandaafredoloan42@gmail.com) for at ansøge om lån

    SvarSlett
  2. Do you need Personal Loan?
    Business Cash Loan?
    Unsecured Loan
    Fast and Simple Loan?
    Quick Application Process?
    Approvals within 24-72 Hours?
    No Hidden Fees Loan?
    Funding in less than 1 Week?
    Get unsecured working capital?
    Email us:urgentloan22@gmail.com
    Application Form:
    =================
    Full Name:................
    Loan Amount Needed:.
    Purpose of loan:.......
    Loan Duration:..
    Gender:.............
    Marital status:....
    Location:..........
    Home Address:..
    City:............
    Country:......
    Phone:..........
    Mobile / Cell:....
    Occupation:......
    Monthly Income:....
    Email us (urgentloan22@gmail.com)

    SvarSlett
  3. Har du brug for et lån? HVIS JA E-mail: Mustafabello83@gmail.com TIL DIN LÅN I DAG, VI ER PÅ DIN SERVICE.

    SvarSlett
  4. Har du brug for en personlig låneassistance i dag, måske styrker din virksomhed, betaler din gæld og regninger osv.? Hvis ja, bedes du e-maile: anette.olsson14@gmail.com eller Whatsapp +37258436980

    SvarSlett
  5. Hej mine damer og herrer, har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Max Bent. Jeg er en långiver og også en finansiel rådgiver.

    Har du brug for et presserende lån for at rydde din gæld, eller har du brug for et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle agenturer? Har du brug for en konsolidering eller et lån? Søg ikke mere, da vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer fortid. Kontakt os via e -mail:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Dette er Ocean Finance Realkreditlån. Vi tilbyder lån til dem, der er interesseret i en rimelig rente på 2%. Intervallet spænder fra 5.000,00 Euro til et maksimum på 100.000.000,00 Euro.

    SvarSlett
  6. Hej mine damer og herrer, har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Max Bent. Jeg er långiver og også finansiel rådgiver.

    Har du brug for et akut lån for at rydde din gæld, eller har du brug for et egenkapitallån for at udvide din virksomhed? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle institutioner? Har du brug for et lån konsolidering eller realkreditlån? Søg ikke længere, da vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt os på e-mail:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Disse er Ocean Finance Mortgage. Vi tilbyder lån til en rimelig 2% rente til de interesserede. Rækkevidden spænder fra 5.000.00 Euro til et maksimum på 100.000.000,00 Euro.

    SvarSlett
  7. Hej, dette er heldig benson LÅNESELSKAB. I denne virksomhed giver vi lån en mulighed for livet. Har du brug for et hastelån for at rydde din gæld, eller har du brug for et kapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for et konsolideringslån eller et realkreditlån? I dag siger vi stop og led ikke længere, da vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Vi låner penge til enkeltpersoner med behov for økonomisk bistand, som har dårlig kredit eller har brug for penge til at betale regninger, for at investere i forretning med 2 %. Vi ønsker at bruge dette medie til at informere dig om alt, hvad vi tilbyder pålidelig og hjælpsom hjælp, og du vil være villig til at låne dig. Vi er oprigtighed, og holder vores ord og vores løfter. Kontakt os i dag via e-mail:
    luckybensonloanfirm@gmail.com

    SvarSlett
  8. Hej,

    Har du brug for et akut lån for at løse dine økonomiske behov? Vi tilbyder lån fra 2.000.00 til 100.000.000,00, vi er pålidelige, kraftfulde, hurtige og dynamiske, uden kredittjek og tilbyder en 100 % garanti udenlandske lån i løbet af denne overførsel.

    Vi har også udstedt et lån i alle valutaer  med en rente på 3 %  for alle lån ....  Hvis du er interesseret, vend tilbage til os via virksomhedens e-mailadresse
    (Whatsapp-nummer: +7967460347)

    Denne e-mail: Venligst vend tilbage til os, hvis du er interesseret, via: zekoceanfinance1@gmail.com
    zekoceanfinance@gmail.com



    Med venlig hilsen

    Mr Lanlazar Marcus

    zekoceanfinance@gmail.com
    zekoceanfinance1@gmail.com

    SvarSlett
  9. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos Novelty Finance.

    Mit navn er Davina Claire, jeg er finansdirektør, og jeg er også finansiel konsulent. Det er kommet til min opmærksomhed, at mange mennesker har så svært ved at få et lån enten fra banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager. Jeg er her for at anbefale alle, der leder efter et lån, at kontakte Novelty Finance for et lån til en meget lav rente på 3%. De er et pålideligt og troværdigt lånefirma, og du kan arbejde med dem. Du kan kontakte dem via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER send en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information.

    NOVELTY FINANCE leverer finansieringsløsninger. De tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). De tilbyder fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

    Hvad du får, når du ansøger med Novelty Finance:
    • Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
    • Konkurrencedygtige renter (3 % om året)
    • Fleksible tilbagebetalingsbetingelser
    • Evnen til at betale dit lån hurtigere ud
    • Nem godkendelse, hvis du har brug for yderligere midler
    • Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
    • Ingen skjulte gebyrer

    Hvordan man ansøger:
    Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån!
    Hvis du er interesseret i at ansøge om et lån hos Novelty Finance og har brug for mere information om lånetilbuddet, skal du SENDE EN EMAIL til (noveltyfinances@gmail.com) ELLER sende en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information og mundtlige orienteringer. Vilkår og betingelser er gældende.

    SvarSlett
  10. Har du brug for et akut lån for at rydde din gæld, eller har du brug for et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for et lån konsolidering eller realkreditlån? Søg ikke mere, da vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt os på e-mail:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyder lån til interesserede med en rimelig rente på 2%. Rækkevidden spænder fra 5.000,00 Euro til et maksimum på 100.000.000,00 Euro.

    SvarSlett
  11. At få et lovligt lån har altid været et stort problem for kunder, der har økonomiske problemer og har brug for en løsning på det. Spørgsmålet om kredit og sikkerhed er noget, som kunder altid er bekymrede over, når de søger et lån fra en legitim långiver. Men .. den forskel har vi gjort i lånebranchen. Vi kan arrangere et lån fra intervallet $ 10.500. til $ 100.000.000 så lavt som 2 % i rente Svar venligst straks på denne mail: [info.annie_finance0@yahoo.com] Vores tjenester omfatter følgende: Gældskonsolidering Andet realkreditlån Erhvervslån Personlige lån Internationale lån Lån til enhver form Familielån ETC Ingen social sikkerhed og ingen kreditkontrol, 100% garanti. Alt du skal gøre er at fortælle os præcis, hvad du ønsker, og vi vil helt sikkert gøre din drøm til virkelighed. (info.annie_finance0@yahoo.com). siger JA, når dine banker siger NEJ. Endelig finansierer vi små lånefirmaer, mellemmænd, små finansielle institutioner, for vi har ubegrænset kapital. Kontakt os for yderligere oplysninger om at anskaffe et lån. Svar venligst med det samme på denne e-mail: info.annie_finance0@yahoo.com BEMÆRK: Husk, at det kun vil tage mindre end 24 timer at behandle din fil er 100 % garanteret uanset din kreditscore. Få din øjeblikkelige lånegodkendelse Vores tjenester omfatter følgende: Gældskonsolidering Andet realkreditlån Erhvervslån Personlige lån Internationale lån Lån til enhver art Familielån E.T.C whatsapp nummer +393511585394 Vi er certificeret, og dit privatliv er 100 % sikkert hos os. Bekymre dig ikke mere om dine lån eller økonomi. Med venlig hilsen, fru Annie Terry.

    SvarSlett
  12. We are project funder with our cutting edge and group capital fund we can finance your signatory projects and help you to

    enhance your business plans,this offer is open to both individuals and corporate bodies.

    Our financial instrument can be used for purchase of goods from any manufacturer irrespective of location. We specialized

    in BG, SBLC, MTN, CD,LC,Bank Bonds,Non collateral loan, confirmable Bank Draft and other financial assistance from AAA

    rated bank (Prime Bank). The financial instrument can be invested into High Yield Trading Program or Private Placement

    Programme (PPP). We work directly with issuing bank lease providers,this Instrument can be monetized on your behalf for

    100% funding.Please see our instrument description as follow.

    DESCRIPTION OF INSTRUMENT:
    (1) Instrument: Bank Guarantee {BG} /StandBy Letter of Credit.{SBLC} (Appendix A).
    (2) Total Face Value: Eur/USD 1M{Minimum} to Eur/USD 100MNJH{Maximum}.
    (3) Issuing Bank: AAA Rated Bank (Prime Bank).
    (4) Age: One Year and One Day.
    (5) Leasing Price: 4% of Face Value plus 2% commission.
    (6) Delivery: bank to bank SWIFT MT-799 and/or MT-760.
    (7) Payment: MT103 (TT/WT).
    (8) Hard Copy: Bonded Courier Service.

    Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients and are 100% protected. In complete confidence, we

    will work together for the benefits of all parties involved,If in need of our services, contact me for detail

    For further inquiry contact:

    Email: inquiry.trustedfinanceplc@gmail.com

    Skype : inquiry.trustedfinance@gmail.com

    Whatsapp : +17329300338

    SvarSlett
  13. Har du brug for et akut lån til at betale din gæld af eller et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et realkreditlån? Led ikke længere, for vi er her for at lægge alle dine økonomiske problemer bag os. Kontakt os via e-mail: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Eller Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Disse er Jurgen Stefan Financial Service. Vi tilbyder lån til interesserede til en rimelig rente på 3%. Intervallet er fra 5.000,00 euro til 100.000.000,00 euro.

    SvarSlett
  14. Investering med Anderson Carl Asset Trade har været den største ting, der nogensinde er sket for mig, jeg sætter så stor pris på ham for hans gode arbejde over for investorer, fordi han gav os muligheden for at tjene penge ugentligt gennem deres investeringsplatform. Jeg investerede 100 dollars for ca. 7 dage siden. modtaget 1.650,00 $ fortjeneste. Tillykke til mig, fordi jeg er glad, og jeg lægger mere. Jeg kan ikke sige mindre om denne platform, de har været så fantastisk. Hvis du vil begynde at tjene penge på bitcoin-investering i dag, er Anderson Carl Asset Trade alt, hvad du behøver
    Kontakt på
    e-mail: andersoncarlassetrade@gmail.com
    Whats-app: +1(252)285-2093

    SvarSlett
  15. Hej, leder du efter et gældssaneringslån, usikrede lån, erhvervslån, realkreditlån, billån, studielån, personlige lån, risikovillig kapital osv.! Jeg er en privat långiver, jeg yder lån til virksomheder og privatpersoner med en lav og rimelig rente på 2%. E-mail til: christywalton355@gmail.com

    SvarSlett
  16. Har du brug for et nødlån til at betale af på din gæld eller et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et realkreditlån? Led ikke længere, for vi er her for at lægge alle dine økonomiske problemer bag os. Kontakt os på e-mail: {larrybright424@gmail.com Vi tilbyder lån til interesserede parter til en rimelig rente på 3%. Intervallet er fra 5.000,00 euro til 100.000.000,00 euro.

    SvarSlett
  17. Har du brug for et lån, hvis det gælder nu.

    Vi tilbyder lån og finansielle ydelser af enhver art. Vores lån meget fra virksomheder til personlige lån eller lange eller korte løbetider med fordelagtige renter (2%). Vores låneproces er meget hurtig og pålidelig med garantier. For mere information om vores tjenester, besøg os på vores e-mail; { larrybright424@gmail.com } fortæl os venligst, hvor meget lån du har brug for og ønsker varigheden af lånet. Vi håber at høre fra dig. Du kan sende en besked til nedenstående e-mailadresse. { larrybright424@gmail.com

    SvarSlett
  18. Har du brug for et akut lån for at rydde din gæld, eller har du brug for et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for et lån konsolidering eller realkreditlån? Søg ikke mere, da vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt os på e-mail:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    hjemmeside: www.oceanfinance.co.uk

    Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyder lån til interesserede med en rimelig rente på 2%. Rækkevidden spænder fra 2.000 Euro til maksimalt 100.000.000,00 Euro.

    SvarSlett

  19. Hello,

    Do you need Urgent loan? We give out loan to interested individuals who are seeking loan with good faith. We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing, Hotel Loans student loans with low interest rate at 2%. Please contact us for your secure and unsecured Loan Interested applicants should Contact us via email: jeromeburchael91@gmail.com

    Contact via whatsapp:+12149748303

    Yours Sincerely,
    Mr. Jerome Burchael

    SvarSlett
  20. Hej, leder du efter et gældskonsolideringslån, usikrede lån, erhvervslån, realkreditlån, billån, studielån, personlige lån, risikovillig kapital osv.! Jeg er en privat långiver, jeg yder lån til virksomheder og privatpersoner med en lav og rimelig rente på 2%. E-mail til: christywalton355@gmail.com

    SvarSlett
  21. Har du brug for et akut lån for at rydde din gæld, eller har du brug for et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for et lån konsolidering eller realkreditlån? Søg ikke mere, da vi er her for at gøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt os på e-mail:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    hjemmeside: www.oceanfinance.co.uk

    Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyder lån til interesserede med en rimelig rente på 2%. Rækkevidden spænder fra 2.000 Euro til maksimalt 100.000.000,00 Euro.

    SvarSlett
  22. Hej, Har du brug for en pålidelig og troværdig virksomhed til at få et lån til finansiering af dit projekt, Har du brug for et erhvervslån, privatlån eller realkreditlån? Søg ikke længere væk end Sunshine Financial Group Inc. Vi tilbyder alle former for lånetjenester, både sikrede og usikrede lån, langfristede og kortfristede lån og mange flere til en subsidieret rente på 3% om året. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447360502110 og modtag et svar på et øjeblik

    Jeg ved, at det altid har været et stort problem at få et lovligt lån. For personer, der har økonomiske problemer og har brug for en løsning på det, finder mange mennesker det så svært at få et aktielån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner på grund af høje renter. rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld til indkomstforhold, lav kreditscore osv.

    Fortvivl ikke mere, for vi er specialiseret i at levere strukturerede finansieringsløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

    Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når og hvor du har brug for det.

    Vi leverer 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For forespørgsler/spørgsmål? - Send en e-mail til sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller send en besked til os på WhatsApp: +447360502110 | & Modtag et svar med det samme.

    SvarSlett
  23. Hej mine damer og herrer, Har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en långiver og også en finansiel konsulent.

    Har du brug for et erhvervslån, privatlån, realkreditlån eller et lån for at fuldføre dit projekt? Hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Vi yder alle former for lånetjenester, herunder langfristede og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447360502110 og modtag et svar på et øjeblik.

    Et lån fra en realistisk og kompetent virksomhed er det, du skal bruge for at nå dit mål. Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi har specialiseret os i at levere strukturerede økonomiløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

    * Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
    * Fleksibelt beløb - Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne.
    * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
    * Fleksibel rente på 3%.
    * Høje godkendelsesrater
    * Fleksibel tilbagebetaling - Du skal vælge tilbagebetalingsdatoen, enten ugentlig, månedlig eller årlig i en varighed på 1-30 år.
    * Enkel online ansøgning.
    * Personlig vejledning og ekspertise.
    * Ingen skjulte gebyrer

    Gå ikke glip af en mulighed på grund af manglende finansiering. Kontakt min virksomhed nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har stået i økonomiske vanskeligheder over hele verden

    For mere information om vores lånetilbud, så send os venligst din låneanmodning via
    E-mail: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
    WhatsApp: +447360502110

    Formidlere/Konsulenter/Mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til gavn for alle involverede parter.

    SvarSlett
  24. Har du brug for et akut lån? Vi giver personlige lån? Erhvervslån? boliglån? Landbrugslån? Uddannelseslån? Debet konsolideringslån? Lastbil lån? Billån? Hotel lån? Refinansiere lån? og flere skolelån? Startlån? .Vi tilbyder til 2% rente! Kontakt os via: (richardcosmos5@gmail.com)

    Akut lånetilbud.

    SvarSlett
  25. Hej og velkommen til TRUST FUNDS FINANCE , Hos TRUST FUNDS FINANCE Vi tilbyder alle former for låneydelser:

    Har du hårdt brug for økonomisk forstærkning? Har du brug for et lån til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at kontakte mit firma via e-mail: tffinance@aol.com | eller send en sms/WhatsApp via: +447477169213 og få et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer Fremragende lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange flere), vi tilbyder både langfristede og kortfristede lån, og du kan også låne op til 15 millioner euro/US DOLLAR, og vi giver lån til et lavt niveau. rente på 2 % om året. Mit firma hjælper dig med at nå en række forskellige mål med en bred vifte af låneprodukter.

    Jeg anerkender, at det altid har været et stort problem at få et lovligt lån. For personer, der har et økonomisk problem og har brug for en løsning på det, har mange mennesker svært ved at få et kapitallån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner pga. høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager

    Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når og hvor du har brug for det

    Vi tilbyder 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For forespørgsler/spørgsmål? - Send en e-mail til | tffinance@aol.com | eller send en sms/whatsapp via: +447477169213 og modtag et svar med det samme

    Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du mangler kontanter, bare skriv til os, og du vil modtage et lån.

    Din økonomiske frihed er i dine hænder!!
    Med venlig hilsen,
    LÅNEBEHANDLER,
    Hr. Hennager James

    SvarSlett