lørdag 2. juni 2012

50 åring!!

Kake til vår gode venn Marianne som fyller 50 år! Hun er glad i bøker!
Bunn: sukkerbrød med jordbærsyltetøy, jordbærkrem og ferske jordbær, ett lag med jordbærsyltetøy og melkesjokoladekrem + melkesjokoladestrø, dik sjokoladesmørkrem. Trukket med Pals vanlige marsipan.
Bok: Annas sjokoladekake med sjokoladesmørkrem og jordbærsyltetøy. Pals vanlige marsipan som er håndfarget + ekstra hvit marsipan. Blomster i blomsterpasta.

2 kommentarer:

 1. Så perfekt, akkurat en slik kake jeg lette etter. Søkte på marsipan+bok og da fikk jeg opp dette bildet. Skal lage kake til en bokelsker jeg også, som blir 50 :) Denn kaka var kjempe fin. Er den stor? Hvilke str på former har du brukt? Tenkte egentlig ikke å lage en rund kake i 20 cm med ei lita bok oppå. Blir et knotete tror du? Ingrid Julia

  Fib blogg du har, du kan virkelig dette med kaker :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ingrid! Tusen takk for hyggelig omtale:) Min kake var til ett stort 50årsselskap, så dette er en langpanne i bunn og boken er en halv langpanne - litt skåret til for å ligne en bok. Jeg tror det går fint med en 20cm og liten bok opp på - vet ikke hva slags former du har, men du kan feks skjære den lille boka ut av en brødform. Den blir nok ikke så tung som min - jeg har et tynt kakebrett i papp under boka og sugerrør med grillpinner inni under brettet for at ikke boka skal synke ned i kaken. Jeg "kledde" også boka med marsipan før jeg la den på. Håper du skjønner hva jeg mener - ellers får du spørre mer:) Lykke til! :)

   Slett